Zoekveld

By: Oonk - 17 05 2021

OONK TOPPER

Lindy & ons appelfleurtje!

Wanneer u graag winkelt op de Wesselerbrink te Enschede, dan bent u vast al eens geholpen door onze Lindy. Zij werkt inmiddels al vijf jaar bij Oonk als verkoopmedewerker en heeft een jaar geleden de stap naar leidinggevende doorgemaakt. Wat Lindy het leukste aan haar werk vindt? Het werken met verse producten en het dagelijks helpen en adviseren van klanten. En natuurlijk haar collega’s! ''De gezelligheid die wij met elkaar hebben, mogen wij graag delen met onze klanten'', aldus Lindy.

Haar favoriete product?

Daar hoeft Lindy niet lang over na te denken. Het appelfleurtje is de grote favoriet van Lindy. ‘’De bodem is lekker krokant en de binnenkant heerlijk zacht door de spijs en de room. De appeltjes en het snufje kaneel maken het helemaal af’’. We verkopen het appelfleurtje ook vanuit de vriezer, zo kunnen klanten deze ook zelf afbakken. Het huis ruikt hierdoor heerlijk naar appeltaart en klanten brengen zo een stukje bakkerij aan huis, hoe lekker is dat?

Hoe Lindy het appelfleurtje het liefst eet?

Het liefst eet zij een appelfleurtje bij de koffie als deze net uit de oven komt en dus nog een beetje warm is. Of als toetje met een bolletje vanille ijs of vla.

Ook zin gekregen in een appelfleurtje? Bestel hem gemakkelijk online of in de winkel.

https://webshop.oonk.nl/.../taartjes-sloffen/appelfleurtje-2

Share this