Zoekveld

By: Oonk - 08 06 2021

OONK TOPPER

Deze keer spraken we met Laurens, banketbakker en werkt inmiddels al twee jaar bij Oonk. Hij maakt voornamelijk koeken, slofbodems en de lekkerste cakes en koekjes.

Laurens geeft aan dat hij het belangrijk vindt dat producten ‘’eerlijk’’ gemaakt worden. Eerlijke producten zijn volgens hem gemaakt met een flinke dosis passie en de beste grondstoffen, het liefst lokaal ingekocht. Aan passie geen gebrek, als hij al het lekkers weer uit de oven ziet komen is hij stiekem best wel trots op zijn werk. De leuke collega’s, de goede werksfeer en de prettige werkomstandigheden zorgen er samen voor dat hij elke dag met plezier naar zijn werk gaat.

Wanneer eet je het liefst een gevulde koek?

De gevulde koek blijft een favoriet bij velen en dat snapt Laurens wel. ‘’De gevulde koek kan je altijd eten, lekker bij een kop koffie of onderweg, in de auto of de trein bijvoorbeeld!’’, aldus onze banketbakker.

Zijn favoriete product?

Naast de gevulde koek raadt Laurens de Weense kersenslof aan. De bodem maken we hiervoor van roomboterdeeg waarbij zuiver amandelspijs wordt meegebakken. Vervolgens worden deze gevuld met een laag room en kersen en af gegarneerd met schuimpijpjes. Ook het broodassortiment wil hij niet te kort doen, we hebben zoveel verschillende soorten dat er voor iedereen wel wat lekkers tussen zit.

Share this