Zoekveld

By: Oonk - 20 08 2021

OONK TOPPER

Onze Niels heeft een goede week want de passieslof is in de aanbieding, zijn lievelingsgebakje!

Niels is 20 jaar oud en sinds kort afgestudeerd als patissier. Hij werkt nu al vijf jaar bij Oonk waar hij voornamelijk gebakjes, taarten & sloffen maakt. Niels verteld dat hij werkzaam is in een hecht en gedreven team ‘’Wij willen continu beter worden zodat de kwaliteit zo hoog mogelijk blijft’’ hierdoor is het werk nooit saai maar blijft het voor mij uitdagend.

Wat is er zo lekker aan de passieslof?

Voornamelijk dat hij een frisse smaak heeft. De combinatie van bosvruchtenmix en de bavaroise van passievrucht is heerlijk verfrissend. De witte chocolade glacage maakt hem mooi af. Wat ik zelf heel gaaf vind is dat wij alles zelf maken, zo wordt de passieslof afgemaakt met decoratie uit onze eigen chocolaterie.

Wanneer eet je de passieslof het liefst?

Zelf neem ik de passieslof graag mee als ik bij oma en opa langs ga. Samen genieten we dan onder het genot van een kopje koffie van de passieslof. Ook zij vinden de slof heerlijk!

TIP: vandaag en morgen is de passieslof nog in de aanbieding! Bestel hem online of in de winkel https://webshop.oonk.nl/.../taartjes-sloffen/passieslof

Share this