Zoekveld

By: Oonk - 07 07 2021

Oonk Topper!

 

De klanten van de Kuipersdijk herkennen haar vast. Isa maakt inmiddels alweer 9 jaar deel uit van Team Oonk en heeft in deze jaren bij verschillende filialen gewerkt. Ze is 24 jaar en werkt momenteel in de winkel aan de Kuipersdijk, dichtbij de binnenstad.

De afwisselende werkzaamheden maakt het werk zo leuk verteld Isa. Aan de Kuipersdijk wordt alle chocolade van de chocolatiers ingepakt en verspreid naar de andere filialen. Isa verteld dat het klantcontact erg belangrijk is. ‘’Wij zijn vaak betrokken bij belangrijke gebeurtenissen van klanten, dit kan van een geboorte, verjaardag tot jubilea zijn. Aan ons de taak om de klant op de best mogelijke manier te helpen’’. Dit maakt het bakkersvak ook zo mooi, mensen verblijden met lekkere gebakjes en goed brood, want daar staat Oonk immers voor.

Haar favoriete product?

Dat is het gebakje Vanille Arabica. De combinatie van de vanille bavaroise, de koffiepaté en de bodem van gekaramelliseerde notenmix werkt perfect. Dit gebakje eet Isa het liefst met een kop koffie als het buiten koud is. Met warm weer gaat zij voor een aardbeienslofje!

 

Share this