Zoekveld

By: Oonk - 15 10 2021

Oonk Toppers - Petra en Judith

Dit vrolijke duo zijn Petra en Judith, opgeteld 106 jaar oud (jullie mogen de jaren verdelen) en beiden werkzaam in het mooie filiaal Hengelo. Petra werkt inmiddels alweer 11 jaar bij Oonk en Judith bijna twee jaar. Samen hebben ze veel plezier en lol met elkaar en hun klanten.

 

De favoriet van Judith?

Dat is het kaas/ui stokbrood, met onze huisgemaakte kruidenboter of knoflooksaus. Natuurlijk hoort daar ook een borrel bij, heerlijk voor het weekend! Wanneer Judith iets zoets moet kiezen gaat ze voor een lekkere slof of het nieuwe brownie hazelnoot gebakje, deze ziet er erg chique uit en smaakt super.

 

De favoreit van Petra?

Petra is GROOT fan van ons brood! Met of zonder pitten, wit of bruin, het maakt Petra niets uit. Ze ruilt zelfs haar warme maaltijd in voor een boterham.

 

Is er nog nieuw in Hengelo?

Petra en Judith vertellen dat de winkel er langzamerhand weer anders uit gaat zien. Het assortiment veranderd, mondjesmaat komen er steeds meer producten in de winkel verteld Petra. Denk aan onze speculaas brokken, koekjes, of het gevulde speculaas. Allemaal heerlijke en eerlijke producten. Nog maar te zwijgen over de kerstdagen en oud en nieuw.

''Jullie begrijpen nu natuurlijk vast wel dat werken bij Oonk, gezellig, leuk en lekker is ;)''

 

Graag tot ziens bij Oonk in Hengelo!

Share this