Zoekveld

Om de webshop voor iedereen begrijpelijk te maken, helpen wij u op deze pagina graag door nader informatie te geven over de bestelprocedure.

 

Wilt u dat wij het een keertje voor doen in de winkel? Dat kan!

Vraag één van onze medewerkers om hulp en met behulp van de iPad in de winkel doorlopen we met u de stappen.

 

AFHALEN EN BEZORGEN

De webshop biedt de keuze tussen uw bestelling afhalen in één van onze winkels of uw bestelling laten bezorgen op een locatie binnen Hengelo of Enschede.

 

Wanneer u de bestelling wilt afronden, klikt u op ‘winkelmandje/ betalen’ en komt u bij stap 1 van het bestelproces. Bij stap 2 moet u zich inloggen via een bestaand account of een nieuw account aanmaken. Daarna volgt de keuze tussen afhalen of bezorgen.

 

Afhalen

Uw bestelling kunt u afhalen bij één van onze filialen. Hierbij is de keuze tussen Glanerbrug, Enschede Kuipersdijk, Enschede Winkelcentrum Enschede Zuid en Hengelo (bekijk voor meer informatie ‘Bij welke filialen kan ik afhalen’).

 

Stappenplan bestelling afhalen

 1. Bij stap 3 van het bestelproces kunt u kiezen tussen afhalen of bezorgen, kies hier afhalen.
 2. Kies de gewenste afhaallocatie. U kunt kiezen uit Glanerbrug, Enschede Kuipersdijk, Enschede Winkelcentrum Enschede Zuid en Hengelo.
 3. Kies een afhaaldatum. U kunt kiezen uit de gegeven opties, maar ook een eigen datum kiezen.
 4. Kies een afhaaltijdstip. U kunt kiezen tussen ‘08:00 – 12:00’ en ‘12:00 – 18:00’. Eventueel kunt u een notitie toevoegen.
 5. Kies de gewenste betaalmethode. U kunt kiezen tussen betalen met iDeal of betalen in de winkel bij afhalen. 
 6. Indien u voor iDeal heeft gekozen, volgt hier de betaling.
 7. Uw bestelling is geplaatst wanneer met iDeal de betaling heeft plaatsgevonden of wanneer er op ‘bestelling plaatsen’ is geklikt.
 8. U ontvangt een bevestigingsmail, waarin alle gegevens van uw bestelling vermeld staan.

 

Bezorgen

Bij een bestelling boven de €35,00 euro kunt u de bestelling laten bezorgen op een locatie binnen Hengelo of Enschede. 

 

Stappenplan bestelling laten bezorgen

 1. Bij stap 3 van het bestelproces kunt u kiezen tussen afhalen of bezorgen, kies hier bezorgen.
 2. Maak een keuze voor het bezorgadres
 3. Kies een afhaaldatum. U kunt kiezen uit de gegeven opties, maar ook een eigen datum kiezen.
 4. Kies een afhaaltijstip. U kunt kiezen tussen ‘08:00 – 10:00’ en ‘10:00 – 12:00’. Deze tijden zijn richttijden voor de bezorging. Eventueel kunt u een notitie plaatsen. (*op zaterdag is er geen vast afhaaltijdstip)
 5. U kunt nu de bestelling afronden door de bestelling af te rekenen.
 6. U ontvangt een bevestigingsmail, waarin alle gegevens van uw bestelling vermeld staan.

 

Foto/logo/tekst op een taart

Wilt u iemand verassen met een lekkere taart en deze taart persoonlijk maken met een foto, logo of boodschap? Via onze webshop is het mogelijk om dit snel en simpel te bestellen.

 

Stappenplan foto/logo

 1. Ga naar de slagroomtaarten in de webshop. Uitgezonderd van de ‘babyshow taarten’ is het bij alle slagroomtaarten mogelijk om een foto/logo toe te voegen.
 2. Kies de taart met de gewenste vorm en aantal personen.
 3. Klik op de button ‘Foto toevoegen’. Bij de grotere taarten heeft u een keuze tussen een kleine of een grote afbeelding.
 4. Met de button ‘Afbeelding selecteren’ kunt u een eigen foto/logo uit uw bestand kiezen. Wij willen graag een kwalitatieve taart aanleveren, daarom moet de foto minimaal 300 x 300 pixels zijn.
 5. Als u de juiste foto heeft geselecteerd kunt u deze uploaden door op de button ‘afbeelding uploaden’ te klikken. Wanneer uw gekozen afbeelding niet voldoet aan de kwaliteitseis, krijgt u een foutmelding bij het uploaden van de afbeelding. Indien mogelijk kies dan een andere afbeelding.
 6. U heeft nu een keuze tussen ‘sluiten’, ‘vervangen’, ‘verwijderen’ of ‘bewerken/ voeg tekst toe’
 • Sluiten à U bent akkoord met de afbeelding en kunt verder met het bestellen. Wanneer u op ‘sluiten’ klikt gaat u terug naar de bestelpagina.
 • Vervangen à Als u op ‘vervangen’ klikt kunt u de afbeelding wijzigen en gaat u terug naar stap 4.
 • Verwijderen à Door te klikken op ‘verwijderen’ wordt de afbeelding gewist en gaat u terug naar de begin pagina van de slagroomtaart.
 • Bewerken/ voeg tekst toe à Het is mogelijk om uw gekozen afbeelding te bewerken en op deze afbeelding een tekst toe te voegen. Wanneer u voor deze optie kiest, komt u in een apart scherm waar u de afbeelding kunt bewerken. Wanneer u klaar ben met het werken kunt u deze opslaan door op de blauwe knop ‘opslaan’ te klikken.

       7. De gekozen afbeelding is nu toegevoegd aan de slagroomtaart. U kunt eventueel nog een tekst              toevoegen op de taart en de zijkant van de taart bepalen.

 

Stappenplan tekst op de taart

Indien u eerste een afbeelding heeft toegevoegd, kunt u direct naar stap 3 gaan.

 1. Ga naar de slagroomtaarten in de webshop. Uitgezonderd van de ‘babyshow taarten’ is het bij alle slagroomtaarten mogelijk om een foto/logo toe te voegen.
 2. Kies de taart met de gewenste vorm en aantal personen.
 3. Vink het vakje bij ‘Tekst op de taart + €1,75 (max 35 tekens)’ om een tekst te kunnen toevoegen.
 4. Er verschijnt een tekstbalk waarin u de gewenste tekst kunt typen. Het is mogelijk om maximaal 35 tekens op de taart te laten drukken.
 5. Wanneer u de gewenste tekst getypt hebt, slaat deze automatisch op als u op ‘Klik hier en bestel’ klikt. Vergeet niet om een keuze te maken voor het aanzetten van de zijkant.

 

Wilt u dat wij het een keertje voor doen in de winkel? Dat kan!

Vraag één van onze medewerkers om hulp en met behulp van de iPad in de winkel doorlopen we met u de stappen.

 

Mocht u andere wensen hebben dan mogelijk is via de webshop, dan kunt u bellen met 053-4611256 voor nadere informatie. Wij helpen u graag.