Zoekveld

Hoog niveau bij innovatie wedstrijd van banketbakkersgilde Patisserie College.

 

LEERDAM –Feest in Enschede! Vandaag...

Bakkerij Oonk De Klassieke Bruidstaart

Bruidstaart gemaakt met een heerlijke vulling en afgewerkt met handgemaakt marsepeinrozen. Pure vakmanschap

Bakkerij Oonk ontwikkelt Twentse broden met Robert van Beckhoven

Samen met collega's Robert van Beckhoven en Heerlijk & Heerlijk collega Eric van Otten hebben de serie ambachtelijke Twentse broden ontwikkeld...

Bakkerij Oonk Twents welle brood

Gebakken met geweekte hele tarwe korrel en daardoor nootachtig van smaak. Gebakken met puur natuurlijke grondstoffen en zonder toevoegingen ....

Bakkerij Oonk Twents Molen brood

Volkorenbrood met een bijzondere smaak dankzij lichte zemelen en een vleugje twentse appelstroop. Gemaakt van eerlijke grondstoffen met natuurlijke...

Bakkerij Oonk Twentenaar

Twentenaar Een licht meergranen brood verrijkt met zaden en pompoenpitten voor een verrassende smaak. Gemaakt van puur natuurlijke grondstoffen...

De absolute topper van Banketbakkerij Oonk is de aardbeienslof. De bodem bestaat uit zanddeeg gevuld met amandelspijs met daar bovenop een...

Lekker Puur Natuur

Wij van bakkerij Oonk stellen alles in het werk om onze producten aan de eisen van "Lekker Puur Natuur" te laten voldoen.

Nieuwsgierig...

Lekker Puur Natuur

Bekijk hier de verbouwing van onze bakkerij.